El Krisolet

Un espai per créixer

Trepar, saltar, creixent cada dia

Els tresors de l’hortet

L’hora del conte – un moment màgic

Krisol és una associació de famílies i mestres amics de la pedagogia Waldorf

Que l’any 2004 van decidir unir-se amb un objetiu comú: crear un espai on es respecti el procés natural de desenvolupament dels infants, la seva individualitat i els seus ritmes de la manera que pugin construir bases sòlides en la seva relació amb ells mateixos i amb el món. Amb aquest objectiu es crea un grup de joc.

El grup de joc es troba a Can Balet-Villa Matilde, a Premià de Dalt, a uns 20 km de Barcelona. Es tracta d’una finca de més de 10.000 m2 i una gran edifici neoclàssic de tres pisos i 700 m2. Situada en un entorn rural, la seva ubicació és tot un privilegi.

Els objectius de l’ensenyament Waldorf entre els 3 i els 6 anys són desenvolupar els sentits dels nens a través de la imitació i fer que experimentin la vida en comunitat marcada pel ritme, en un ambient de respecte pels altres i pel món que els envolta. El mestre o la mestra es preocupa per oferir un lloc acollidor, segur, natural i una dinàmica ordenada en el temps i l’espai, fet que els dóna seguretat i confiança per expressar-se en el joc lliure.

Per als mestres Waldorf el més important no és el que s’ensenya, sinó el com s’ensenya.