Logo Krisol Waldor Steiner

IDIOMA – LANGUAGE : CAT/ ES / EN

Demana informació sobre la nostra escola Waldorf situada a Premià de Dalt, en una ubicació idíl·lica amb més de 10.000 m² d’entorn natural. A més a més, disposem dels mestres més qualificats per a la cura, desenvolupament i l’educació de les nenes i nens. Som una comunitat de famílies i docents que actualment oferim serveis educatius de Primària fins a 4a classe i Grups de joc de 3 a 6 anys.

Logo dep. ensenyament

Formulari de contacte

New Field

8 + 4 =

Escola Krisol Waldorf Steiner

“L’educació va lligada al despertar de la consciència”
Rudolf Steiner

Pedagogia

Pedagogia

El mètode Waldorf és integral, implica el coneixement de la naturalesa individual de cada nen, metodologia i continguts adequats a l’etapa evolutiva corresponent i un equilibri amb les aptituds intel·lectuals, artístiques i manuals. Per als mestres Waldorf, el més important no és el que s’ensenya, sinó com s’ensenya. El programa educatiu creat per Steiner es basa en el nen, a exercitar les capacitats de l’ésser humà: pensar, sentir i actuar, per a això, el mestre és un artista de l’educació.

Comunitat

Comunitat

Situem a les nenes i nens en el centre de la nostra tasca. Al voltant d’ells, Claustre és qui té la responsabilitat del seu acompanyament i educació. Abraçant a tots dos, les famílies som els qui sostenim econòmicament i amb les nostres tasques el treball de Claustre perquè succeeixi de la forma més òptima. Aquest és el nostre compromís com a associats.

Actualment, som una comunitat internacional de 80 nenes i nens, 12 integrants de Claustre i 60 famílies.

Entorn

Entorn

Estem a Premià de Dalt, a uns 20 km de Barcelona, en una finca de 10ha i un gran edifici neoclàssic de tres pisos i 700 m². A l’exterior, dues extenses zones per als esbarjos. De 3 a 6 anys disposen de prat, hort, galliner, sorral, cova, gronxadors a la figuera, caseta de fusta… El jardí de Primària compta amb una zona de parterres amb arbres majestuosos i plantes, una zona de bosc amb estructures de psicomotricitat, sorral, cabanes vives, cases… Tot un paradís on deixar volar la imaginació i crear.

El projecte d’educació Krisol Waldorf Steiner compta amb

Família

Nens/es

Il·lusions

Rudolf Steiner

“Quan un nen pot relacionar el que aprèn amb les seves pròpies experiències, el seu interès vital es desperta, la seva memòria s’activa i el que s’ha après es torna seu.”

error: Contenido protegido !!