Portes Obertes de l’Escola Krisol Waldorf Steiner 25 de Febrer

Krisol és una associació de mares, pares i docents formada per l’escola de primària -de 6 a 12 anys-, i per dos grups d’infantil, que cobreixen l’etapa dels 3 a 6 anys.

Des dels seus orígens, Krisol ha estat lligada al poble de Premià de Dalt, al Maresme. L’associació va nèixer a l’any 2004, com una iniciativa pedagògica pionera d’orientació Waldorf en el territori. Posteriorment, es va consolidar a la masia Can Botey, amb una aula d’infantil que va funcionar durant 10 anys. I al 2016 Krisol va iniciar la seva actual etapa d’expansió, gràcies al trasllat i adequació de la finca Villa Matilde: un espai que, a més d’acollir les aules de primària i infantil, inclou 1 hectàrea de terreny a on els infants poden gaudir del joc lliure i del contacte diari amb la natura.

 

Grups de joc

 

La pedagogia Waldorf posa a l’infant en el centre del procés pedagògic. Entén que, a més del pla físic i mental, també estem formats per un pla espiritual. Des del Grup de Joc es busca preservar l’essència de cada nen i nena. Es treballa la confiança i la seguretat a través de la imitació de tasques, de la repetició de tasques manuals (como l’elaboració del pa) o de la narració de contes. I es valora el joc lliure com l’activitat principal dels infants.

 

Primària (fins a 5a classe)

 

A primària, el mestre o la mestra de grup té un rol fonamental, ja que acompanyarà al grup i cada alumne/a en la seva pròpia evolució, durant tot el cicle, fins a donar pas a la secundària. Els aprenentatges vénen de la mà de la figura del mestre i de les seves narracions, enlloc dels llibres de text. A banda, s’incorporen especialistes per a classes d’anglès, música, educació física… i amb l’avançament dels cursos, especialistes en branques determinades de la pedagogia Waldorf (escultura…).

Krisol és una escola a on es forma i participa tota la família. A travès de comissions de treball específiques, les mares i els pares cobreixen aspectes organitzatius i operatius de l’escola. Així mateix, l’escola ofereix formació contínua sobre la pedagogia a les famílies, per a construir ponts i facilitar la transició entre la llar i l’escola.

 

Grup de Joc

Primària

RESERVA DE PLAÇA

200€

200€

MATRÍCULA

550€

550€

11 MENSUALITATS

Reduida Optima Fraternal
485€ 510€ 535€

          

Reduida Optima Fraternal
495€ 520€ 545€

MATERIAL TRIMESTRAL

 

60€

MATERIAL ANUAL

60€

 

Opcional EXTENSIÓ HORÀRIA (No inclou menjador)

50€

50€

     

1 Sola vegada per alumne/a

 

1 Sola vegada per família

Cada curs per alumne/a

 

Cada curs per

família

Formulari per concertar cita prèvia

  Com has conegut Krisol

  Grup de joc Krisol Waldorf

  El grup de joc (etapa d’infantil) dóna atenció i acompanyament a infants de 3 a 6 anys. En aquesta etapa vital, els objectius de la pedagogia Waldorf se centren en desenvolupar els sentits dels infants a través de la imitació i fer que experimentin la vida en comunitat marcada pel ritme i les vivències en un ambient de respecte pels altres i pel món que els envolta. (+ Veure més)

  Primària Waldorf fins a 5a classe

  A primària, l’Escola Krisol Waldorf-Steiner desenvolupa la seva tasca educativa tenint en compte les premisses característiques de la pedagogia: afavoreix importants connexions transversals entre les diferents àrees temàtiques i entre els temes de les classes principals.

  Cada classe és un conjunt artístic a on les parts es relacionen amb el tot, i el conjunt està impregnat de ritme, estructura i sentit. (+ Veure més)

  Famílies

  Alumnes

  Nacionalitats

  Mestres

  error: Contenido protegido !!