Col·labora

Krisol, un espai per als infants és una associació de famílies, docents i simpatitzants, sense ànim de lucre, nascuda l’any 2004 a Premià de Dalt, Barcelona. Actualment, gestiona i desenvolupa un Espai Infantil d’Atenció Diürna (2 grups de joc, de 3 a 6 anys corresponent a segon cicle d’infantil) i l’Escola Krisol Waldorf-Steiner (primària), tot seguint els principis de la pedagogia Waldorf.

L’any 2018, vam aconseguir l’homologació de l’etapa d’educació primària per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb molt d’esforç. I ara, estem treballant per assolir nous reptes: la consolidació de la primària i l’homologació de la infantil. Estem condicionant Can Balet-Villa Matilde (on ens ubiquem des del 2016) perquè s’adeqüi als paràmetres establerts pel Departament d’Educació: rehabilitant l’edifici i els exteriors de la nostra escola, fent reformes i noves estructures per al sa desenvolupament dels nostres infants. No rebem cap tipus de subvenció, el projecte se sustenta econòmicament amb les quotes de les famílies. Per tot això, necessitem qualsevol tipus d’ajuda i suport. Col·labora amb nosaltres!

Continuem creixent i volem consolidar-nos com una alternativa real per a tothom. Per a la creació d’una comunitat compromesa amb l’educació i la transformació social.

Fes-te padrí de Krisol, la teva ajuda és important.

Què vol dir fer-se padrí de Krisol

Ser padrí de Krisol vol dir que algú més creu en el nostre projecte i s’implica. Que valora la nostra feina i s’hi vol afegir. Que algú ens vol acompanyar durant el creixement d’aquesta iniciativa i que està a favor de què els infants creixin d’una manera digna, des de l’amor i el respecte a l’altre i cap a tot allò que ens envolta, fent-nos partícips en la millora de la societat.

Els diners recaptats gràcies als padrins són destinats a l’autogestió del projecte, a assegurar que els nens i nenes tinguin els materials adequats per al seu sa desenvolupament, a que la infraestructura de Krisol estigui en les millors condicions, a donar ajuts solidaris a les famílies que presenten dificultats econòmiques i a fer activitats destinades a difondre el projecte com ara tallers, xerrades i fires, obrint-nos així, a la resta de la comunitat.

Ser padrí de Krisol, et donarà, a més, l’oportunitat de participar en les activitats de l’Associació amb certs descomptes i tenir tiquets disponibles per a tastar els nostres boníssims arts culinaris.

Vull ser padrí de Krisol

Totes aquelles persones, amics, familiars, veïns, simpatitzants de la pedagogia Waldorf, que creieu en el projecte i podeu oferir un suport econòmic de forma puntual o continuada, per ajudar-nos a fer-lo créixer, us podeu convertir en padrins de Krisol. Si coneixes persones del teu entorn, sensibles al nostre projecte i amb ganes de col·laborar, pots parlar-los de la possibilitat de fer-se també padrins. Quants més siguem, més lluny arribarem!

Què he de fer?

Tan sols has d’emplenar el següent formulari. Rebràs un petit detall que simbolitzarà el nostre agraïment i el teu inici al nostre costat.

Gràcies pel teu suport i acompanyament! Junts estem construint un món diferent.

Obsequi per als nous padrins. Pack de 3 precioses postals. Aquarel·les cedides per Carolina Torrecilla, mestra del Grup de Joc.

Sí, vull ser padrí de Krisol

Política de privacitat

14 + 2 =

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Totes les dades d’aquesta sol·licitud seran tractades per Krisol, un espai per als infants amb la finalitat d’atendre la teva petició i informar-te de la nostra activitat. Tens dret a accedir, rectificar, suprimir i limitar el tractament mitjançant sol·licitud escrita, signada i acompanyada del teu document d’identificació, dirigida a [email protected]

error: Contenido protegido !!