Què vol dir ser padrí de Krisol?

Ser padrí de Krisol vol dir que algú més creu en el nostre projecte i s’implica. Que valora la nostra feina i s’hi vol afegir. Que algú ens vol acompanyar durant el creixement d’aquesta iniciativa i que està a favor de què els infants creixin d’una manera digna, des de l’amor i el respecte de l’altre i cap a l’altre i també des del respecte cap a tot allò que els envolta, fent-los partícips en la millora de la societat.
Els diners recaptats gràcies als padrins són destinats a l’autogestió del projecte, a assegurar que els nens tinguin els materials adequats per al seu sa desenvolupament, a que la infraestructura de Krisol estigui en les millors condicions, a donar ajuts solidaris a les famílies que presenten problemes econòmics i a fer activitats destinades a difondre el projecte com ara tallers, xerrades i fires, obrint-nos així, a la resta de la comunitat.
Ser padrí de Krisol et donarà, a més, l’oportunitat de participar en les activitats de l’Associació amb certs descomptes i tenir tiquets disponibles per a tastar els nostres boníssims arts culinaris.

Vull ser padrí de Krisol

Totes aquelles persones, amics, familiars, veïns, simpatitzants de la pedagogia Waldorf, que creieu en el projecte i podeu oferir un suport econòmic de forma puntual o continuada, per ajudar-nos a fer-lo créixer, us podeu convertir en padrins de Krisol. Si coneixes persones del teu voltant que saps que són sensibles al nostre projecte i amb ganes de col·laborar, pots parlar-los de la possibilitat de fer-se també padrins. Quants més siguem, més lluny arribarem.

Què he de fer?

És tant senzill com emplenar aquesta butlleta i un cop formalitzada la teva aportació, se’t generarà un carnet de padrí, que podràs recollir directament a Krisol o si ho prefereixes, te l’enviarem a casa. També rebràs un petit detall que simbolitzarà el teu inici al nostre costat.

Gràcies per acompanyar-nos!

Formulari alta de pardí

12 + 11 =

error: Content is protected !!