krisol-fira-san-micael-wow-day-2015

Estimats amics,

Amb molta il·lusió us convidem a la Fira de Micael, Fira de Tardor, que celebrarem el proper dia 25 d’octubre a Krisol.

En ella podreu gaudir de tallers per compartir amb els vostres infants, de les nostres tradicionals paradetes de llibres, artesanies, roba de segona mà, i, per descomptat, de les delicioses receptes de tardor cuinades amb amor especialment per a l’ocasió. Tot emmarcat en l’entorn campestre de Krisol.

Aquesta és una fira solidària en suport de la pedagogia Waldorf, amb els fons que obtenim col·laborem amb organitzacions com la Fundació Rudolf Steiner www.fundacionrudolfsteiner.org (web visitable però en procés de creació) i el Wow Day, així mateix amb el nostre propi projecte Krisol. Agraïm que feu difusió d’aquest esdeveniment i, sobretot, ens alegrarà veure-us i compartir amb vosaltres aquesta jornada.
krisol-fira-san-micael-wow-day-2015

Queridos amigos,

Con mucha ilusión os invitamos a la Feria de Micael, Feria de Otoño, que celebraremos el próximo día 25 de octubre en Krisol.

En ella podréis disfrutar de talleres para compartir con vuestros niños, de nuestras tradicionales paraditas de libros, artesanías, ropa de segunda mano, y, por supuesto, de las deliciosas recetas otoñales cocinadas con amor especialmente para la ocasión. Todo enmarcado en el entorno campestre de Krisol.

Ésta es una feria solidaria en apoyo de la pedagogía Waldorf, con los fondos que obtenemos colaboramos con organizaciones como la Fundación
Rudolf Steiner www.fundacionrudolfsteiner.org (web visitable pero en proceso de creación) y el Wow Day, así mismo con nuestro propio proyecto Krisol.

Agradecemos que hagáis difusión de este evento y, sobre todo, nos alegrará veros y compartir con vosotros esa jornada.

error: Contenido protegido !!