Presentació de Krisol

Krisol va néixer com un grup de famílies que l’any 2004 van decidir unir-se com a associació sota un objectiu comú: crear un espai on es respecti el procés natural de desenvolupament dels nens i nenes de manera que puguin construir bases sòlides en la seva relació amb ells mateixos i amb el món.

L’associació va tenir el seu inici en una escola de tennis de Premià de Dalt, que cedia un espai a les quatre famílies que en aquell moment van emprendre el projecte. Posteriorment es va remodelar una masoveria en una masia de Premià de Dalt, on vam estar per deu anys com a grup de joc.

Des de l’estiu de 2016 ens trobem en una finca (Can Balet-Villa Matilde) també a Premià de Dalt, a uns 20 km de Barcelona. Es tracta d’una finca de més de 10.000 m2 i un gran edifici neoclàssic de tres pisos i 700 m2. Situada en un entorn rural, la seva ubicació és tot un privilegi.

A l’exterior se situen els amplis jardins, un prat que estem recuperant i un hort en perspectiva, on podem veure els nens jugar al sorral, ajudar les mestres en la cura de les plantes, gronxar-se sota l’ombra de la generosa figuera i fent de les estructures qualsevol element que la seva creativitat imagina.

Quan ens toca anar a les aules, passem primer pel rebedor on deixem les jaquetes i canviem les sabates per les sabatilles d’estar per casa. Després ja podem entrar a les aules, on cada detall està acuradament preparat per ajudar al desenvolupament saludable dels nens, des de la pintura de les parets, la il·luminació, els mobles i les joguines.

Des dels seus inicis, la projecció d’aquest creixement que es viu és consolidar una escola Waldorf al Maresme i treballem cada dia per que així sigui.

Quantes més famílies s’uneixen a nosaltres, més creem plegats una comunitat d’éssers humans compromesos amb l’educació i la transformació social.

Esdevé llavors un projecte amb els nens i nenes com a centre on els adults, famílies i mestres, creixem cada dia.

Anhelem un Krisol que esdevingui un organisme arrelat a terra fèrtil i fecunda, projectat al cel inspirat per l’ideal i obert des del cor als éssers per compartir, estimar i educar. D’aquesta manera projectem l’inici d’una primària que pugui donar continuïtat a la tasca educativa que, des del 2004, realitzem amb els infants durant l’etapa de 3 a 6 anys.

Més informació sobre la nostre associació.

Associació KRISOL, Un espai per als infants,
Villa Matilde, Riera de Sant Pere, 60 08338 Premià de Dalt / Barcelona
error: Contenido protegido !!