Fa cinc anys dues famílies, cada una per la seva banda, buscaven un espai bonic i especial on deixar cada un dels seus fills. Cercaven quelcom diferent, no sabien ben bé el què, i la recerca les va guiar fins a un espai de joc a Premià de Dalt. Allà, unes fades vestides de mestres van donar una primera espurna de màgia que va il·luminar els cors d’aquests pares, sabien que aquell era el lloc que estaven buscant. 

Aquelles fades es convertiren en el nostre dia a dia, en un gran exemple en el què-fer de moltes maneres d’actuar diàries. La primera va ser guiar als nens cap a una adaptació que fou tan llarga com sana i respectuosa. No sabíem però que amb aquell procés descobriríem que nosaltres també teníem i podíem encendre una llum dins nostre, una flama que il·luminaria per sempre més la manera de contemplar i conèixer el món, així com la manera d’estimar i educar els nostres tresors. 

No es necesario recriminar o regañar, 

sino convertirse en un buen ejemplo para el niño. 

Hemos de ser modelos que merezcan ser imitados.

És cert que en totes les decisions on et sents una mica a contracorrent de la societat acostumen a existir dubtes. Després d’aquests quatre anys a Krisol el que sabem és que de cada un en surts enfortit i de que no tenim dubte de que aquest és EL LLOC on han d’estar els nostres fills. Avui per avui aquestes dues famílies estem determinades a protegir aquest petit món de fadetes i nanets que és Krisol amb la certesa que les seves llavors ens acompanyaran en els nostres camins i en els de l’Asier, en Martí, la Maria i l’Adrià. 

Famílies Martí-Adrià i Asier-Maria

Juny 2020

error: Contenido protegido !!