Per primera vegada com a familia hem pogut viure la festa de carnaval del grup d’infantil a Krisol. Ens ha fet molta alegria poder compartir un matí preciós amb tots els infants i les famílies de l’escola. Ha estat una gran il·lusió veure arribar els nostres fills i filles amb les seves màscares d’animals salvatges, tots corrents, udolant i cridant com aquells éssers fantàstics de la seva imaginació que han pogut deixar anar.

En aquestes festes escolars ens enriquim a molts nivells: la convivència amb els altres pares i mares, nens i nenes, mestres, voluntaris i acompanyants, és un dels aspectes que més ens agraden perquè ens permeten conèixe’ns més a fons i viure en un parell d’hores l’ambient amorós i respectuós en el que estan els nostres fills i filles cada dia. Ens agrada molt la diversitat de famílies i cultures que es barregen a Krisol. És una oportunitat meravellosa que tenim tots: el poder estar envoltats de diferents idiomes, de conèixer més sobre el país d’altres amics i que els nostres fills i filles puguin crèixer envoltats de tantes persones que els tenen en compte i els respecten com a éssers únics que són, ja sigui regalant-los-hi una salutació en anglès, en alemany, en portugués o en el seu propi idioma matern, a més del castellà i el català. Quina sort tenim, un tastet del món a les nostres aules!

Així que després d’un matí en el increïble jardí d’infantil; amb les seves gallines, els seus horts i les seves cordes per a enfilar-se als arbres, ens anem a casa amb molts tresors; caretes pintades, palets de pa fets per ells, històries i cançons que apredrem de tot cor, amics nous i perquè no, fins i tot les sabates plenes de sorra de tants pastissos que ens han cuinat amb molta il·lusió al sorral!

Família Wassmer Bolaños

Carnaval 2020

error: Contenido protegido !!