Editorial

Gabriela, mestra

Benvolguts lectors,

Amb aquesta última edició del curs volem saludar expressant la nostra gratitud a tot allò viscut a Krisol durant el 2016-2017. Gràcies a la confança que dipositem famílies i mestres en el projecte, es genera un clima de gratitud i d’aprenentatge en cada moment, en cada trobada i també en cada desavinença.

Hem fet diverses activitats, a més de les nostres festetes internes i les fres en què molts hi heu participat, hem donat continuïtat a l’impuls de l’escola de famílies i hem ofert xerrades i tallers oberts a la comunitat on hem pogut aprendre i gaudir d’aquest ampli món que ens brinda la pedagogia Waldorf. Ha estat un curs de creixement i desenvolupament de l’organisme associatiu, potser imaginàvem que podia ser més fàcil i la veritat és que el creixement sempre sorprèn, ja que mai t’imagines que sigui tant i que porti tantes lliçons per aprendre i circumstàncies per afrontar. Però aquí estem plantant cara a les decisions del passat que ens projecten a un futur ple d’il·lusió i coratge, i això últim només s’aconsegueix amb una visió de confança en l’esdevenir, poder decidir i llavors fer aquest pas al buit, i saber que un pont o una gran plataforma ens sostindrà.

Ens esperen grans canvis de cara al curs que ve i al futur en general de Krisol, això fns ara comença; gràcies a les famílies i mestres que amb fama de pioneres treballen cada dia per enfortir aquest futur, on els nens i nenes són la gran inspiració de fortaleses i voluntat perquè ens faci realitat. Us desitgem un bonic estiu de sol brillant i càlida brisa que pugui madurar tants fruits d’una primavera naixent, d’un hivern gelat i una tardor de fortalesa.

Tots els articles

 

Nueva Comisión de Jardín

Nueva Comisión de Jardín

Asumir el reto de la Comisión Jardín ha sido toda una aventura. Una comisión reciente, sin antecedentes, sin jardineros expertos, con familias nuevas (algunas recién llegadas).
¡Que gracias a las manos trabajadoras de mamás, papás y niños podemos lucir un exterior tan bello como nuestro interior!

Nuestro nuevo gallinero

Nuestro nuevo gallinero

Cuando miro nuestro gallinero, este peque ño gran logro de este año que alegra nuestro jardín, es como si nuestro Krisol vellet estuviera presente; el corazón sonríe y se llena de la fortaleza de su historia.

error: Contenido protegido !!